FarmFood HE

Farm Food HE – All life stage hondenvoedingQ3obvXbhSPO1ujVORO09xgZs70EFNgoc80CgVo87bgU

voedermarkt sterk in beweging. “Iedere hond z’n eigen voer”, lijkt het thema te zijn. Bovendien wordt er steeds weer “verbeterd”.
Maar hoe het komt, dat de wachtkamers van de dierenartsen steeds vaker vol zitten met te snel groeiende pups (met groeipijnen), honden met huidklachten en darmproblemen én dat er steeds meer wordt geklaagd over matige en verkleurde vachten plus slechte fokresultaten, lijkt een open vraag.
Of: Uw hond staat dichter bij de natuur dan u denkt!
De diversiteit aan rassen mag bij onze gedomesticeerde hond nog zo groot en uiteenlopend zijn, toch hebben al die rassen nog altijd één ding gemeen met hun gezamenlijke voorvader de wolf: namelijk hun stofwisseling. Deze werkt bij onze honden nog precies hetzelfde als sinds de oertijd!
In de natuur eten alle wilde hondachtigen, van klein tot groot en van jong tot oud, naar (energie)behoefte vanuit één en hetzelfde aanbod! Voor onze honden, net als voor mensen of andere dieren, geldt dat in de verschillende levensstadia alleen maar meer of minder maar niet anders gegeten hoeft te worden. In de natuur zijn er namelijk ook géén speciale prooidiertjes voor pups of oudere honden.

dtp-mzMYWAVKFcetitiqTRfRGZCwqN-jqizVPGFo4Z0,IZ8hS3wE2Dmf7srWQO0pDuDjAT8HwexeLjBLhv6IEE8,bKvWKt0MehlyQnrGnHUAa3EbcW6c3i-cLYTYp-Ls_40,XhPmMVV9xHBDZhZHL1VWZp2MbAKGfbu71Kli-tHCYso

En op dit feit is de Farm Food Filosofie gebaseerd:

één voeding voor álle honden, van “mini” tot “maxi”; van pup tot senior; van werkend tot rustend.
(Onze mini-brok is de zelfde Farm Food HE maar dan in een kleiner brokje)

De samenstelling en kwaliteit van Farm Food HE zorgen hierbij voor een optimale biologische balans. Aan alle grondstoffen die in Farm Food HE worden verwerkt worden dezelfde kwaliteitseisen gesteld als aan produkten bestemd voor menselijke consumptie.

In Farm Food zijn alleen zuivere en natuurlijke ingrediënten verwerkt, door de extreem hoge zuiverheid van de grondstoffen is de toevoeging van antioxydanten en conserveringsmiddelen in Farm Food overbodig. Farm Food bevat geen kunstmatige toevoegingen of stoffen zoals chemische antioxidanten (Ethoxyquin, BHT en of BHA), conserveringsmiddelen of bindmiddelen.

Farm Food is 100% natuurlijk en bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen of kunstmatige antioxydanten en conserveringsmiddelen.

Ondanks dat de (commerciele) druk van de markt zeer groot is om ook maar mee te gaan met de 4j7xVFrISPvkS0M_n33HJd_K8y_zpGdIwCmeHGFTz2g
iedere-hond-of-ras-een-eigen-voer-trend blijven wij bij óns principe en ónze filosofie:

één soort Farm Food HE is geschikt voor álle honden
(De mini-brok is daarom óók gewoon Farm Food HE)
Bij de bereiding van Farm Food HE wordt uitsluitend gebruik gemaakt van vleesmeel en vet vanrundvlees en niet van gevogelte zoals kip. Zogenaamde bijprodukten (zoals o.a. kip) worden in Farm Food HE niet verwerkt. Ook onze andere producten zullen nooit kip producten bevatten.

De afgelopen 25 jaar heeft meer dan bewezen dat Farm Food HE uitermate geschikt is voor zowel pups als senioren, (zeer) grote als kleine rassen, hard werkende of slapende honden. Voor de kleine honden (puppie of een klein ras) is er Farm Food HE Mini, precies hetzelfde maar dan een kleiner formaat in een kleinere zak.

Steeds vaker vertellen gebruikers, dierenartsen en veterinair homeopaten ons over de probleemoplossende positieve invloed van Farm Food HE op de honden. Vanzelfsprekend zijn wij blij dat onze vasthoudendheid steeds meer (h)erkenning krijgt, want de honden varen er wel bij!
Omdat in Farm Food HE gebruik wordt gemaakt van zuivere, voor menselijke consumptie geschikte grondstoffen, en er in alle Farm Food producten geen gebruik wordt gemaakt van goedkope kip-bijprodukten, heeft dit als gevolg dat Farm Food HE zeer energierijk is. Dit houdt in dat uw hond veel minder vulstof nodig heeft en daardoor veel minder ballaststoffen te verwerken krijgt, hetgeen de totale gezondheid en het welzijn ten goede komt. Daarom staat HE ook voor: High Energy
Dat daarom Farm Food HE per kilo niet het goedkoopste is zal duidelijk zijn, maar wanneer u bewust de kosten van de hondenvoeding (op basis van energie) per dag vergelijkt vindt u nagenoeg geen verschil, Eerder omgekeerd!!
Voor meer informatie kunt u kijken op de website van www.farmfood.nl