Voorstellen

Elvira Dibutsch, eigenaar, Instucteur en hondenuitlaatster

elvira1

Ik ben Elvira Dibutsch, ben getrouwd met Henk Oudt, woon in Utrecht samen met onze twee boxers Loui en Dora. Ik ben mijn leven lang al opgegroeid met honden, katten, konijnen, chinchilla`s, parkieten, fretten enz. Een kleine dierentuin dus.

Mijn passie is echter honden, zelf heb ik een aantal pups groot gebracht, maar ook “probleem honden” gehad die door diverse omstandigheden niet bij hun baasje konden blijven.

Begin 2009 begon ik, naast mijn fulltime baan als salesmanager, als assistent trainer bij Duplo Hondengedragcentrum van Margje Koster. Helaas kwam eind 2009 het bericht dat het bedrijf waar ik werkte werd opgeheven, dat was schrikken, hoe nu verder? Ik had een nieuwe baan kunnen zoeken, maar door het wandelen met Loui en het trainen van baas en hond heb ik mijn passie opnieuw ontdekt. Zodoende kreeg ik het idee om naast het trainen van honden een Hondenuitlaatservice te beginnen, het werd al snel een fulltime baan en ben ik gestopt met lesgeven. Ik miste het om baas en hond elkaar beter te laten begrijpen.  En nu dan in 2013 Boemerang Hondencentrum. Door mijn ervaring en het dagelijks werk met de uitlaat,  het volgen van opleidingen, seminars, lezingen en workshops, het lezen van boeken en veel kijken heb ik heel wat kennis mbt lichaamstaal, roedel- en probleemgedrag kunnen opdoen. Deze kennis wil ik graag delen en mensen met andere ogen naar hun hond te laten kijken en door Veiligheid, Vertrouwen, Respect en Rust te helpen een team van baas en hond te maken.

In september 2017 besloten wij een pup erbij te nemen, Loui en Dora zijn bijna 10 jaar maar wel nog in goede conditie, ze kunnen helpen bij het opvoeden van Enzo, een reu van 10 weken.